Pagini

joi, 10 martie 2011

O oarecare paralizie....

Tocmai am venit de la cumparaturi si am avut parte de o situatie interesanta. Ma gandesc ca s-a mai intamplat si altora. Eram la raionul de branzeturi si incercam sa-mi dau seama ca branza sa cumparam - marca proprie Kaufland sau un Emmentaler... Si mi-am adus aminte ca mai facem si o lasagna. Daca m-am decis repede pentru Emmentaler, am ramas putin tintuit nestind ce branza sa iau pentru a o rade. Pana la urma am ajuns sa o pipai, ca sa-mi dau seama care se lasa mai usor rasa: una ceva mai tare ;-)

Oarecum la fel m-am simtit la lucru unde am inceput o activitae noua. Nu suntem chiar la inceput, insa suntem in faza in care trebuie sa ne organizam putin. Si este greu sa inceoi cu ceva; sunt asa de multe industrii de atacat, inca pur si simplu mi-a fost greu sa ma apuc de ceva. Pana la urma am luat-o de la un capat si am pornit.

Oricum sunt foarte multe lucruri de facut, paralizia asta nu te duce mai deparre. Daca ne apucam incet si sigur de un domeniu, facem pasi si inaintam... Mai repede sau mai incet, insa este important ca nu stam pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu