Pagini

joi, 25 iunie 2009

Desire - dorinta

Fiecare activitate inceputa are radacina intr-o idee. Idea se asezoneaza cu dorinta si brusc ai impulsul si energianecesara pentru a trece peste toate hopurile care iti apar in cale.

Un arhitect s-a gandit sa construiasca un complex de cladiri, in care sa integreze cat mai multe concepte ale unei case pasive. Idea cea nastrujnica a fost sa integreze 3 mori eoliene intre cele doua cladiri ale complexului. era ceva nerealizat pana la acel moment - nici arhitectii si nici producatorii de astfel de mori nu s-au gandit sau altfel spus (daca s-ar fi gandit) nu au indraznit sa realizeze asa ceva. Riscurile sunt destul de mari, mai ales ca sub elici se afla un mall iar greutatea unei elici este de cateva tone. Cineva a riscat si a castigat.

Astfel, prin realizarea unui vis, Bahrein este primul stat care gazduieste un complex avand mori de vant. Mai mult conceptul este capabil sa se sustina din punct de vedere energetic. Dorinta de a-si urma visul, l-a dus mai departe si l-a ajutat sa realizeze un lucru maret.

Singurul lucru este sa stim ce vrem in viata si cel mai important este sa stim care ne sunt adevaratele puncte forte. Se vorbeste mult pe aceasta tema, insa cred ca sunt putini care sunt capabili sa se autoevalueze corect. Partial sunt unul dintre ei. Insa incet, incet nu pentru mult timp. Sunt recunoscator ca am realizat acest lucru si ca fac pasi in acest sens...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu