Pagini

sâmbătă, 8 august 2009

Suntem indrazneti...

Adi Ciora este de ceva vreme noul director de service (partea de intretinere si reparatii) a unui distribuitor auto in Sibiu. In timp ce Peugeot-lica al meu isi schimba lentila pentru vederea de aproape, m-am bucurat de o discutie frumoasa si energizanta cu el.

Service-ul lor este unul dintre cele care angajeaza mecanici, care intentioneaza sa treaca la activitatea in doua schimburi, care se bucura de la luna la luna de o cresterea a orelor de manopera. Tradus: din ce in ce mai multi bani de la luna la luna, in conditiile in care clientii se bucura de o tratare mai buna si timpi mai redusi de asteptare. Este foarte multumit ca poate primi masinile in acceasi zi in care s-a transmis cererea (pana acum se faceau programari cu 2-3 zile in avans).

Toate acestea au fost obtinute prin indrazneala - de-a propune aceste masuri, prin increderea acordata, printr-o analiza a activitatii si un plan bine pus la punct - sunt profitabili chiar daca au angajat 6 persoane pe timp de criza.

Discutia cu Adi mi-a confirmat ca noi tinerii putem incepe sa mutam muntii si mi-a confirmat ceea ce spune si Ada - pentru a putea schimba ceva, trebuie sa fi in pozitia din care se poate schimba ceva. Multumesc si succes in continuare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu